پرستیژ موزیک یک شرکت تولید کننده موسیقی در ترکیه است که موسس آن هیلمی توپال اوغلو بود. در سال 1990 میلادی برادر هیلمی توپال اوغلو با نام مصطفی توپال اوغلو و برهان آیدمیر بعنوان شریک دوم و سوم این شرکت منتسب شدند. پس از مدتی مصطفی توپال اوغلو از این شرکت کناره گیری کرد و این شرکت کارش را با هیلمی توپال اوغلو و برهان آیدمیر ادامه داد. سپس در سال 1994 میلادی ماهسون کرمزیگول بعنوان شریک سوم این شرکت شد و جایگزین مصطفی توپال اوغلو شد و مسئولیت بعهده گرفت و بدین ترتیب ماهسون در سن 26 سالگی بعنوان یک تولید کننده موسیقی در صنعت موسیقی فعالیت خود را آغاز کرد. پرستیژ موزیک که از سال 1990 و اولین سال تاسیس خود هنرمندان مهم و بزرگی تحویل ترکیه داده است نیز در همان سالها توانست با نتایج خوبی رو به رو شود و عناوین خوبی از جمله محور موسیقی ، پادشاه موسیقی ، منبع موسیقی و با کسب یک عنوان دیگر 4 عنوان مهم کسب نماید.

ماهسون با فعالیت در شرکت پرستیژ موزیک ، بعنوان عضو اصلی هیئت مدیره توانست طی پنج سال این شرکت را در عرصه موسیقی به قله موفقیت برساند و علاوه بر آن کمپانی پرستیژ موزیک را با ابتکار و نوآوری و با استاندارد های بین المللی به اوج رساند وی همچنین بعنوان یکی از شرکای اصلی و بزرگ این شرکت عملکرد فوق العاده موفقیت آمیزی داشت و بعنوان آهنگساز و کارگردان موسیقی نیز در آلبومهای سایر خواننده گان آن دروره فعالیت و همکاری موثری داشت. طولی نکشید فعالیت این شرکت به اوج خود رسید و توانست آلبوم های ماندگاری را تولید کند و توسط هیئت داروان جشنواره های مختلف بعنوان برترین شرکت تولید موسیقی موفقیتهایی کسب نماید و به یک برند بزرگ تبدیل شود. همکاری برای ساخت آلبوم های هنرمندان از جمله: اوزجان دنیز با آلبوم Bir Gece Vakti" (بمعنای یک وقت شب) و صدا سایان با آلبوم "Ah Geceler" (بمعنای آه شب ها) و آلیشان با آلبوم "Sen Var Ya Sen" (بمعنای تو هستیِ من هستی) و ییلماز آیدیمان با آلبوم "Sevgilim" (بمعنای سُوگُولی) و اونور با آلبوم "Iktifa Baba" (بمعنای اکتفا بابام) و جیلان با آلبوم "Ben Anayım" (بمعنای من مادر هستم) و آیهان آشان با آلبوم "Sende Mi" (بمعنای توهم همینطور) که همگی آلبوم های فوق را ماهسون در آنها نقش مهمی داشته است جزء آلبوم های مهم و معروف کارنامه کاری خوانندگان فوق می باشند.

پرستیژ موزیک با اتکا به شایستگی ها و توانمندی های فردی ماهسون کرمزیگول و ممارست های شخصی وی توانست هنرمندانی تربیت نماید و هنرمندانی چون اوزجان دنیز ، آلیشان ، مصطفی صندل ، فرهاد تانچ ، ادیب آکبایرام ، گُلشن بایراکتار ، عدنان شنسس ، کیباریه ، هالوک لونت و ثروت کجاکایا شهرت خود را مدیون این شرکت و رهبری ماهسون کرمزیگول هستند که برچسب و هولوگرام موجود روی آلبوم های این هنرمندان در آن زمان خود گویای این مدعاست.

در سال 1998 نیز درحالیکه دریافت جوایز توسط شرکت های موسیقی اهمیت و حساسیت زیادی داشت شرکت پرستیژ موزیک موفق به دریافت 10 جایزه شد و هت تریک کرد. مصطفی صندل بعنوان بهترین هنرمند مرد موسیقی پاپ انتخاب شد و هم جایزه بهترین آهنگسازی برای ترانه "Aya Benzer" (بمعنای شبیه ماه) را دریافت کرد و موفقیت شرکت دو برابر شد. یونجا اوجیمیک بهترین هنرمند زن پاپ سال شد که وی هم آلبوم خود را توسط پرستیژ موزیک ساخته بود. ماهسون کرمزیگول هم جایزه بهترین خواننده مرد اسلیمی را دریافت کرد. به دنبال آن آلبوم های حرفه ای موفق دیگری یکی پس از دیگری و با بازخورد بسیار خوب توسط مردم مورد استقبال قرار گرفت و ماهسون چندین بار از جانب نهادهای مختلف فرهنگ و هنر ، بعنوان بهترین هنرمند سال انتخاب شد و جوایز ارزنده ای چون پروانه طلایی را دریافت نمود. طبیعی است با جذب میلیونها مخاطب، به تعداد رقبا هم نیز افزون می شد اما همان رقبا، به مستعد، متواضع و مردمی بودن ماهسون که همسو با بطن زندگی اجتماعی مردم جامعه است اذعان می کردند اما طولی نکشید که موفقیت های این شرکت به رهبری ماهسون کرمزیگول منجر به برانگیخته شدن حسادت سایر شرکا شد و سرانجام ماهسون به خواست خود از ادامه همکاری صرفه نظر نمود تا فقط روی کاغذ شریک سوم این شرکت مشهور باقی بماند و فعالیت اجرایی در آن شرکت نداشته باشد.

در سالهای 2000 تا 2003 شرکت پرستیژ موزیک به صورت مشارکت در ساخت همکاری هایی با ماکروسافت و وستل داشت. در سال 2001 پرستیژ موزیک با بحران اقتصادی مواجه شد. در آن سال شرکت "پرستیژ موزیک" با "اولوس موزیک" ادغام شد و نام آن به "U & P" مخفف اول اسم هر دو شرکت تغییر یافت اما دوام چندانی نداشت. ماهسون که از آن شرکت خارج شده بود اما همچنان روی کاغذ شریک اصلی این شرکت بود. در سال 2002 برهان آیدمیر همکاری خود را قطع کرد و هیلمی توپال اوغلو هم شرکت پوپولار موزیک و سیستم موزیک را تاسیس کرد و ورشکست شد. ماهسون کرمزیگول هم فعالیت اجرایی خود را به ابراهیم گنچ سپرد که وی هم این شرکت را به سمت ورشکستگی سوق داد. متاسفانه مدتی بعد بنا به دلیل یکسری مسائل این شرکت موسیقی مشهور از فعالیت خود بازماند و ورشکست شد. سرانجام هیلمی توپال اوغلو در سال 2003 به رحمت خدا رفت.

در این میان بمحض فوت هیلمی توپال اوغلو، تمام افراد و دوستان ماهسون در شرکت فوق بلافاصله بطور قانونی از سمت و مسئولیت حقوقی خود کناره گیری کردند و همه مسئولیت ها متوجه ماهسون شد. ماهسون کرمزیگول به دلیل اینکه در زمانی که عهده دار سمت در این شرکت بود خواسته یا ناخواسته تمام مسئولیت های حقوقی ناشی از آن زمان و اسنادی که به امضای وی رسیده است بر گردن او افتاد. ماهسون کرمزیگول و برهان آیدمیر محکوم به پرداخت مبلغ 375 هزار دلار معادل حدودا 13 میلیارد تومان از بدهی های شرکت پرستیژ موزیک شدند که سرانجام بدهی شرکت پرستیژ موزیک توسط صندوق سپرده پس انداز بیمه با ضمانتنامه بانکی ای که از ماهسون در اختیار داشت به کنت بانک ترکیه پرداخت شد اما از آن به بعد مشکل بزرگی برای ماهسون بوجود آمد. بدین ترتیب این ضمانت نامه بانکی تعهد کنت بانک در قبال قرارداد ماهسون کرمزیگول بعنوان نماینده "پرستیژ موزیک" با ماهواره "ترکست 1 ب" بعنوان کارفرما بود و به درخواست ماهواره "ترکست 1 ب"، کنت بانک وجه ضمانت نامه را بدون قید و شرط به ماهواره "ترکست 1 ب" بعنوان کارفرما یعنی ذینفع پرداخت کرد. ضمانتنامه ای که توسط ماهسون امضاء شده و به کنت بانک داده شده بود در قبال تضمین پرداخت مبلغ قرارداد بود و  بعلت اینکه ماهسون در فعالیت خود قصور کرده ذینفع با مراجعه به کنت بانک وجه ضمانتنامه را مطالبه کرد و این مبلغ توسط کنت بانک از صندوق سپرده بیمه پرداخت شده است و این بدهی با محاسبه سودهایی که به مبلغ فوق در این سالها تخصیص داده شده است بایستی توسط ماهسون به بیمه پرداخت شود. اساس به وجود آمدن این بدهی به خاطر این بود که ماهواره "ترکست 1 ب" در تاریخ پنج شنبه 4 بهمن 1375 بابت اجاره مبلغ 13 میلیارد تومان ضمانتنامه بانکی از ماهسون کرمزیگول و همکاران بابت تضمین دریافت کرده بود تا هزینه شرکت ارتباطات مخابرات ترکیه را بپردازد که در تاریخ چهارشنبه 12 اردیبهشت 1380 این ضمانت نامه بانکی به پول نقد تبدیل شد. لذا ماهسون کرمزیگول در مورد چگونگی پرداخت این بدهی با شرکای "کنت بانک" تفاهم نامه ای امضا کرد که در آن شرایط مدت پرداخت ذکر شد و توسط اداره اجراییات استانبول یا همان اجرای احکام بر اساس دادخواست شماره 2001/26389 مورخ 14 آذرماه 1380 و دادخواست شماره 2004/6034 مورخ 22 اسفندماه 1382 روند مراحل قانونی اعلام ورشکستگی شرکت "پرستیژ موزیک" تصویب شد. در تاریخ 6 مهرماه 1380 ماهسون کرمزیگول اعلام کرد کل بدهی ها از نظر او 1/5 میلیارد تومان است.نهایتا مشخص شد تا پایان تاریخ 10 اردیبهشت ماه 1384 وجوه انباشه شده دریافتی بعنوان بدهی های جاری و کل بدی ها از تاریخ واگذاری ، تا کنون با توجه به سودی که به آنها در این مدت تعلق گرفته مجموعا در این مدت به 131 میلیون لیره معادل 200 میلیارد تومان رسیده است. سرانجام با توجه به دادخواست شماره 2012/14685  ی  و 2012/10319 با توجه به محتویات پرونده تمامی مبالغ طی چند سال توسط ماهسون کرمزیگول تسویه شد و این پرونده برای همیشه بسته شد.

پس از مرگ هیلمی توپال اوغلو در سال 2003 پسران او با نامهای اکان توپال اوغلو و گورکان توپال اوغلو تصمیم گرفتند مجدادا این شرکت را بازسازی کنند. در حالیکه برادر دیگر مصطفی توپال اوغلو همان زمان این شرکت را ترک کرده بود مجدادا به برادرانش پیوست. در حال حاضر همچنان شرکت پرستیژ موزیک بعنوان یک شرکت خانوادگی باقی مانده است که در سال 2000 عضو موسسه مویاپ است. این شرکت هم اکنون بعد از 25 سال هنوز هم که هنوز است فعالیت هایی را انجام می دهد و خاطرات هیلمی توپال اوغلو را زنده نگه داشته است.